Whipped body butter Plain jane

Plain jane is een lijn waarbij parfum, etherische oliën en kleurstoffen zijn weggelaten. Deze producten zorgen bij sommige huidtypes voor een allergische reactie. Ben jij een van deze personen? Dan is deze lijn speciaal voor jou! De whipped body butter van plain jane heeft een lichte geur van pure shea butter. Dit is een typische rokerige nootachtige geur. De geur vervliegt snel en blijft niet achter op de huid.

Combineer het product met een van onze body scrubs voor een extra stralende en fluweelzachte huid.

Op zoek naar een lichtgewichte crème? Dan zijn onze body lotions ook absolute aanraders!

Let op: De lijn Plain Jane wordt speciaal op bestelling voor jou geproduceerd en heeft daarom een langere levertijd dan onze andere producten.

 19,95 incl. BTW

1 op voorraad

De gewenste hoeveelheid aanbrengen op de gereinigde huid en met cirkelende bewegingen inmasseren. Besteed hierbij extra aandacht aan de probleemzones. Met een beetje product heb jij al meer dan voldoende. Indien gewenst één of twee keer per dag herhalen voor verbeteringen van de huid.

Gebruik onze cosmetische spatel om jouw producten zo bacterievrij mogelijk te houden en te voorkomen dat het product zich onder je nagels ophoopt.

Mangifera Indica Seed (Mango) Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice bran) Oil, Cera Alba Wax, Tocopherol, Maranta Arundinacea Root, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Het product niet in direct zonlicht bewaren, om smelten te voorkomen. Het zijn natuurlijke boters en oliën. Mocht het product toch gesmolten zijn, kun je hem kort in de koelkast plaatsen tot het product weer is gestold. Dit heeft geen invloed op de werkzaamheid, alleen op de textuur van het product. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het verkleurd is, vreemd ruikt of anders aanvoelt.

Voer een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!