Try-out Body scrub Plain jane

Plain jane is een lijn waarbij parfum, etherische oliën en kleurstoffen zijn weggelaten. Deze producten zorgen bij sommige huidtypes voor een allergische reactie. Ben jij een van deze personen? Dan is deze lijn speciaal voor jou! De body scrub van plain jane heeft een neutrale geur.

Wil je dit heerlijke product toch liever in een full size? Klik dan hier!

Let op: De lijn Plain Jane wordt speciaal op bestelling voor jou geproduceerd en heeft daarom een langere levertijd dan onze andere producten.

 6,95 incl. BTW

6 op voorraad

Gebruik de scrub onder de douche. De gewenste hoeveelheid in cirkelvormige beweging inmasseren op je vochtige huid.

Doe dit totdat alle suikerkristallen zijn opgelost. Besteed hierbij extra aandacht aan ruwe plekjes. Spoel vervolgens grondig af met lauwwarm water. Gebruik de scrub twee tot drie keer per week voor een verbluffend resultaat.

Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polysorbate 80, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Aqua, Papaver somniferum Seed, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate

Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Scrub niet als jouw huid beschadigd of verbrand is door de zon. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het erg verkleurd is, vreemd ruikt of als er klonten zijn ontstaan.

Voer een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!