Cadeauboxen

Een cadeau geven tijdens de feestdagen, bij een verjaardag, bij het afstuderen, omdat iemand met pensioen gaat, om iemand op te vrolijken of gewoon om je liefde te uiten. Er zijn zoveel redenen waarom wij elkaar geschenken geven. Maar wat is nou het perfecte geschenk?

Om jullie keuzestress te verlichten vonden Sweet karma en Upvelvet het dan ook een mooi moment om uit te pakken! Samen hebben we onze geweldige, pure en handgemaakte producten gecombineerd. Hieruit zijn deze fantastische cadeauboxen in verschillende maten ontstaan! Deze cadeauboxen zijn geweldig om te geven, of om te krijgen.

De fantastische verzorgingsproducten van Upvelvet worden stuk voor stuk met passie handgemaakt. Deze producten zijn voorzien van voedende, natuurlijke en pure ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen!

De heerlijke chocolades van Sweet karma worden met liefde handgemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten waaronder Callebaut chocolade. Callebaut staat bekend om hun zuivere, intense en gebalanceerde chocoladesmaak. Sweet Karma biedt de smaak en kwaliteit die jij verdient!