Cadeaubox Small

De cadeaubox Small bevat maar liefs één heerlijke Upvelvet verzorgingsproduct om jouw huid te verwennen. De keuze bestaat uit een whipped body butter, body lotion of body scrub. Hierbij kan een cosmetische spatel worden toegevoegd om jouw producten bacterievrij te houden!

De verzorgingsproducten zijn omringd met twee heerlijke chocolades van Sweet karma. De keuze bestaat uit drie verschillende soorten chocolade, namelijk: De rechthoeken welke gevuld zijn met zalige oreo koekjes; de chocolade pops welke gevuld zijn met de lekkerste marshmallows; de harten welke gevuld zijn met een verrukkelijke combinatie van de marshmallows en koekjes.

Dit klinkt toch overheerlijk? Verwen jezelf en jouw huid met de fantastische cadeaubox Small!

Whipped body butter
De gewenste hoeveelheid aanbrengen op de gereinigde huid en met cirkelende bewegingen inmasseren. Besteed hierbij extra aandacht aan de probleemzones. Met een beetje product heb jij al meer dan voldoende. Indien gewenst één of twee keer per dag herhalen voor verbeteringen van de huid.

Gebruik onze cosmetische spatel om jouw producten zo bacterievrij mogelijk te houden en te voorkomen dat het product zich onder je nagels ophoopt.

Body lotion
De gewenste hoeveelheid aanbrengen op de huid en licht inmasseren. Indien gewenst één of twee keer per dag herhalen voor verbeteringen van de huid.

Body scrub
Gebruik de scrub onder de douche. De gewenste hoeveelheid in cirkelvormige beweging inmasseren op je vochtige huid.
Doe dit totdat alle suikerkristallen zijn opgelost. Besteed hierbij extra aandacht aan ruwe plekjes. Spoel vervolgens grondig af met lauwwarm water. Gebruik de scrub twee tot drie keer per week voor een verbluffend resultaat.

Cosmetische spatel
Neem met de spatel de gewenste hoeveelheid product, en breng aan op de gereinigde huid. Zorg ervoor dat alleen de spatel het product aanraakt. Reinig de spatel grondig na en voor gebruik.

Bekijk de ingredienten van de bijbehorende producten Body lotion Body scrub Whipped body butter

Whipped body butter
Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Het product niet in direct zonlicht bewaren, om smelten te voorkomen. Het zijn natuurlijke boters en oliën. Mocht het product toch gesmolten zijn, kun je hem in de koelkast plaatsen. Dit heeft geen invloed op de werkzaamheid, alleen op de textuur van het product. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het verkleurd is, vreemd ruikt of anders aanvoelt.

Voer een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!

Body lotion
Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Bewaar op een koele en droge plek. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het verkleurd is, vreemd ruikt, anders aanvoelt, te nat is of er klontjes zijn ontstaan.

Voer altijd eerst een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!

Body scrub
Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Scrub niet als jouw huid beschadigd of verbrand is door de zon. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het erg verkleurd is, vreemd ruikt of als er klonten zijn ontstaan.

Voer een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!

Cosmetische spatel
De spatel is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.