Body scrub Sparkling Blossom

Sparkling Blossom is de perfecte keuze voor een speciale gelegenheid. Deze verfijnde geur is een harmonieuze mix van pioenroos, ozon, jasmijn, varen, lavendel, oranjebloesem, amber en muskus. De geur opent met een frisse ozon en groene varen noten, gevolgd door een zachte en bloemige mix van pioenroos, jasmijn en lavendel. De toevoeging van oranjebloesem geeft de geur een warme en sensuele touch, terwijl de basis van amber en muskus zorgt voor een langdurige en onvergetelijke geurbeleving. Met Sparkling Blossom creëert u een bijzonder moment en voelt u zich onweerstaanbaar en verfijnd!

Als jij echt goed voor jouw huid wilt zorgen, maak het dan af met een vochtvasthoudend product zoals onze whipped body butter of body lotion.

 18,95 incl. BTW

1 op voorraad

Gebruik de scrub onder de douche. De gewenste hoeveelheid in cirkelvormige beweging inmasseren op je vochtige huid.

Doe dit totdat alle suikerkristallen zijn opgelost. Besteed hierbij extra aandacht aan ruwe plekjes. Spoel vervolgens grondig af met lauwwarm water. Gebruik de scrub twee tot drie keer per week voor een verbluffend resultaat.

Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polysorbate 80, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Aqua, Papaver somniferum Seed, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Tocopherol, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Fragrance
[+/- CI 77492, 77861, CAS 12003-38-3]

Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Vermijd contact met de ogen. Mocht het toch in jouw ogen komen, spoel ze dan direct grondig uit met water. Scrub niet als jouw huid beschadigd of verbrand is door de zon. Na openen beperkt houdbaar. Gebruik het product niet meer als het erg verkleurd is, vreemd ruikt of als er klonten zijn ontstaan.

Voer een huidtest uit in de binnenkant van jouw elleboog voordat je het gebruikt en gebruik het niet als er irritatie optreedt. Better safe than sorry!